onsdag 11 mars 2009

Floridaholmarna

Efter en rätt tung vecka på många sätt bestämmer vi oss för att koppla av i tropikerna.
Vi packar bilen (som nu blivit ofrivilligt super size:ad en aning) och bränner ner mot Key West.



Det ska ta sex timmar, men vi inser snabbt att den tiden skulle kräva en rallybil och tävlingsbana. Vi får en fin åkning genom Miami downtown och efter ytterligare timmar och vätskepåfyllning inför kvällen börjar vi komma ut mot Florida Keys.



Drive-through spritaffär

Väl framme i Key West finns ingen tid att förlora så vi tar för oss av denna mysiga holme i Karibien. Vi går en del i Hemmingways fotspår och trängs bland alla snorungar som har spring break. 



Tillbringar sedan nästa förmiddag i solen och insuper mer manjana för att sedan hoppa in i bilen igen för att i sann tävlingstempo även få uppleva Miami.








Målet för Miamivistelsen är att besöka en av dom hippaste klubbarna och vi har bokat in oss på ett prisvärt hotell på South Beach. 





På vägen får vi reda på att Britney Spears spelar samma kväll i Miami och efter en karibisk middag och en kort barrunda så landar vi på en klubb som håller en efterfest i hennes ära. Hon är dock tydligen känd för att inte dyka upp på sådana, men stället är kul utan henne. 

 

En non-stop helg avslutas med bio på en som vanligt öde biograf. Det är bara turister som har råd att inte hålla i pengarna i dessa tider.

2 kommentarer:

CoB sa...

Hahaha, vem är herren i drive-through-spritbutiken? Han verkar festlig.

/C

Jani sa...

Ja, han lyste upp helt spontant när han såg kameran. Alla här vill ju till Hollywood - sitter i ryggmärgen.