fredag 8 maj 2009

Vardag i Florida

Vardagen har börjat krypat inpå efter en baksmälla av att hela tiden bli matad med nya intryck. Vägen till och från jobbet går inte att variera särskilt mycket och de restauranger och affärer som är värda att besöka är utkristalliserade. Då och då glimmar det dock till med mönsterbrott ...


Bild på kontoret taget en disig februarimorgon.


Det finns många yrken i USA som man inte vill ha ...Kill, kill, killPubbarna på huvudgatan på 100 meter i Melbourne erbjuder inga överraskningar, förutom att jag senast upptäckte att man här tycker om att blanda olika ölsorter i samma glas(!).


En Guinness blandad med fulöl

Miami och Everglades har fått åtskilliga besök tillsammans nu, men håller fortfarande. Har ändå inte badat på South Beach en enda gång. 
Lost-känsla på utkikstorn på naturreservat med gators.
En frisk fläkt är påhälsningar.


Tar en drink i poolen på ställe i Miami. Madonna är delägare till stället.Det hyrs en cab för några dagar ...

Ett besök på klubb i We4st Palm beach kom an av att Fixmer/McCarthy gjorde en spelning där. Klubben är liten och efter spelningen så kan artisterna bara kliva av scenen utan att det finns någon bakdörr. Så helt sonika så kan man passa på att snacka igenom spelningen och ta lite bilder.


McCarthy tycker spelningen var helt ok.

Universals nöjesparker kan man heller inte få nog av. 
Dock så känner jag en mättnad av USA just och skulle vilja komma hem igen - speciellt eftersom det går rykten om sommartempraturer där med. Men det blir ett sista ärevarv i staterna innan jag lämnar stället för denna gång. 

Inga kommentarer: