onsdag 4 februari 2009

Paradvåning

Brukar inte vara kinkig när det gäller tillfällig husering, men nog är det trevligt att ibland bo i en miljö som andas "endast det bästa är tillräckligt". Bor längst upp i ett hus i en lägenhet som är minst tre gånger så stor än den jag har hemma. 

Lite bilder.


 Här lagar jag min mat. Blir att ta med sig matlåda så det kommer spenderas än mer tid här.



Har inte hunnit provsitta soffan. 



Gigantsängen - sitter i den i skrivande stund. Tv:n kan man vrida hur man vill... 



När man kommer in.

Fler bilder finns att skåda på http://www.marriott.com/hotels/hotel-photos/mlbap-residence-inn-melbourne/. Då kommer den uppmärksamme upptäcka att exakt samma bilder som jag lagt in ovan finns att hitta i det länkade bildgalleriet - det är nämligen min lägenhet dom valt att presentera, så det sannerligen representationsklass på boendet minsann.

I övrigt så insisterar dom på att bädda och städa rummet varje dag vilket känns överdrivet. Det är nästan så att när man kliver ut från badrummet så har sängen blivit bäddad under tiden och medans man fattat detta så har någon redan hunnit med att fixa till toalettpapperändan till en veckad flärp. Ska påtala detta och se om det går att få mer normal treatment. 

Märk att det inte finns bilder från badrummet. Tror att dom tycker det är pinsamt att badkaret är så litet. Antar att huset är byggt i plywood som dom tejpat ihop typ vilket gör att man inte vill riskera att en gäst brakar igenom alla sex våningar medan den tar sig ett bad.

Avslutar med en bild från mitt sovrumsfönster.



Utsikten är väldigt representativ för hur det ser ut här i Melbourne - bilvägar och kommershus. Det krävs mycket övning i att hitta med bilen - alla kvarter ser nästan exakt likadana ut. Landmärken får istället bli namnen på alla affärer, butiken och restauranger. Då bli min jobbväg som följer: Sväng vänster ut på Babcock street, ta sedan vänster i korsningen när du ser Hooters. Åk tills vägen slutar (går att fortsätta framåt på en mindre väg - då kommer man till ett Rehab-center) och ta höger. Ta sedan höger när du ser första 7-eleven  på vänster sida. Åk sedan en bit - passera McDonalds till höger och efter bilaffären till vänster gör dig redo att svänga vänster till Atex kontor.

1 kommentar:

Anonym sa...

ser ju maffigt ut!!! efter det här behöver du ju byta upp dig radikalt nar du val kommer hem!!!

stromming